Hoppa till sidans innehåll

Lär dig Orientering

15 AUG 2018 17:19
  • Skapad: 15 AUG 2018 17:19

Lär dig Orientering

6 onsdagar samt 3 helgdagar mellan 22/8-4/11 

Ålder: 9-99 år (yngre välkommen i målsmans sällskap)

Tid: 18.00 – ca 19.15 onsdagar (helgdag = hel fm)

Årsavgift: 300kr vuxen, 150kr barn (<16 år) i summan ingår 
             medlemskap för 2018

 

Mer info:

Var:

Onsdagar träffas vi inom kommungränsen, plats varierar och informeras om efterhand i kalendern men första tillfället träffas vi i Vedby strövområde. De aktuella helgdagarna åker vi till orienteringsarrangemang utanför kommungränsen för att få träna färdigheter i helt okänd terräng (essensen med orientering!!!) De aktuella datumen är 25/8 Stavershult/Hålshult, 29/9 Örkelljunga/Lärkesholm och 4/11 Ängelholm. Samåkning från Klippan kan ordnas. Vi är då iväg från Klippan ca 09.00 – 12.00.

 

Grupper:

Vid första träningstillfället kommer gruppindelning ske efter ålder och eventuella förkunskaper.

 

Klädsel:

När man orienterar är det krav på långa byxor och minst t-shirt-ärm på tröjan. Regler som är bestämda av svenska orienteringsförbundet. På fötterna har man lämpliga skodon efter eget tycke och i övrigt är det kläder efter väder. Tänk på att orientering blir roligast om man är klädd oömt så att man verkligen vågar röra sig fritt i skog och mark!

 

Kostnad:

Som ny medlem betalar du in avgiften till bankgiro senast till andra träningstillfället. Uppgifter om hur man ska gå till väga finns under fliken ”medlemsansökan”. Japp, man ska helt enkelt göra en medlemsansökan då medlemskap ingår i avgiften.

 

Anmälan:

Anmälan till höstens orientering är en vecka innan start till This is a mailto link. I anmälningsmailet önskar vi info om ålder och eventuella förkunskaper. Följande tillfällen kommer vi begära att man meddelar sitt deltagande inför varje träningstillfälle för att vi ska kunna planera för rätt antal kartor och inte minst ha tillräckligt många ledare på plats. Då är det ett dygn innan som gäller och man hör av sig till This is a mailto link eller till This is a mailto link

 

Viktigt att tänka på vid varje träningstillfälle är att man anmäler sin ankomst och avfärd. Detta för att hålla nere pulsen på ledarna och undvika att vi belastar MissingPeople i onödan…

 

 

Väl mött i orienteringsskogen önskar OK Kompassen!

Skribent: Dennis Hansen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Kompassen - Orientering
Box 4
26403 Ljungbyhed

Besöksadress:
Elfdalen
26437 Klippan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info